UN EQUIP DE PERSONES VALENTES PREPARADES PER GOVERNAR EL PRAT

A continuació us presentaré amb detall l’equip de persones que m’acompanyen en la candidatura socialista a les eleccions municipals de 2023, el grup de persones que m’ajudaran a portar endavant el projecte del Prat que volem pel propers 4 anys si comptem amb el suport de la ciutadania.

És una candidatura renovada, plural i representativa del Prat. Es tracta d’una p roposta cremallera i paritària, formada per 14 dones i 16 homes, amb 3 menors de 35 anys a les 10 primeres posicions, amb una variada representació dels diferents barris de la ciutat i amb 15 noves incorporacions, entre elles 6 persones independents.

Us presento una llista pensada per governar, capacitada i, sobre tot, plena de bones persones:

Coneix-me

Juan Pedro Pérez, té 44 anys i és politòleg. Ha dedicat els darrers 20 anys a la gestió pública ocupant diverses responsabilitats,  primer al Gabinet d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona i posteriorment al Prat de Llobregat. Actualment és el  Primer Tinent d’Alcalde coordinador de l’Àrea d’Innovació, Agenda 2030 i Next Generation. Ha estat també responsable d’Urbanisme, d’Esports i Salut Púbica i de Promoció Econòmica. Melòman, cinèfil i a pedals.

Coneix-me

Marisol Rojas, té 47 anys i és psicòloga. Ha treballat molts anys en l’atenció a dones víctimes de violència de gènere. Amb el feminisme per bandera, i escriptora del llibre Amores Sostenibles, la Marisol assoleix la nova responsabilitat política amb il·lusió i ganes.

Coneix-me

Juan Carlos Moreno, Charli, té 51 anys i és actualment Tinent d’Alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic. És una persona molt compromesa amb la divulgació dels valors de l’esport. Va ser un dels membres fundadors dels Viking Volei Prat, entitat que ha presidit des del 2011 fins el 2019. Ha treballat com a coordinador de processos i control en una multinacional logística.

Coneix-me

Débora García, té 34 anys i actualment ocupa el càrrec de Tinenta d’Alcalde de l’Àrea de Benestar i Salut i és Regidora d’Esport i Activitat Física. Té un grau en educació social i té un postgrau en comunicació i lideratge polític. Té una capacitat de treball i un compromís extraordinaris, membre de les JSC, i sòcia de l’Associació de veïns la Plaça.

Coneix-me

Alejandro Herrera, té 56 anys. Ha estat president de l’Associació de Veïns de Sant Cosme i Sant Damià, entitat amb la que porta vinculat més de 20 anys. També ha participat i desenvolupat diversos càrrecs de responsabilitat a la Federació d’Associacions de Veïns de Catalunya. És treballador de la SEAT i afiliat a la UGT.

Coneix-me

Marina García Vargas, té 26 anys. Actualment és Regidora de Comerç i Turisme i ha adquirit una sòlida formació i experiència en política local en el seu primer mandat. És graduada en Belles Arts i té un postgrau en comunicació i lideratge polític per la UAB, on actualment també és tutora d’un grup d’alumnes. Té un sentit especial per l’art i la creativitat.

Coneix-me

Alberto Aguilera, té 32 anys i actualment és tècnic superior d’activitats fisicoesportives i té un màster MBA Sports Management. És coordinador de projectes de Prat Actiu i gestor esportiu del Club Vòlei Prat on treballa per aportar a l’educció els valors de l’esport i fer del Prat una ciutat educadora des de tots els àmbits.

Coneix-me

Najat Aalien, té 35 anys i és fisioterapeuta, i tècnica d’activitats dirigides i entrenament personal. Treballa com a coordinadora de salut a les instal·lacions municipals Sagnier i Estruch. La Najat destaca pel seu treball en la promoció de la salut i en especial en la dels col·lectius amb capacitats diverses.

Coneix-me

Rafa García, té 58 anys i professionalment es dedica a l’administració i gestió de propietats. Té formació en administració, gestió i comptabilitat i tots els seus coneixements professionals, els comparteix també amb la seva afició a l’esport. Ha format part d’entitats com l’AE Delta Prat on ha estat president, coordinador i entrenador i també a les juntes d’entitats de taekwondo i aikido.

Coneix-me

Yolanda Cano, té 50 anys i és dedica a l’hosteleria. Molt vinculada al mon de l’esport, s’ha dedicat de manera professional a esports com el bàsquet i la natació i també està molt vinculada al món del futbol. De jove la Yolanda va format part de les JSC a Barcelona. Van ser els seus inicis al partit.

Coneix-me

Rubén Iglesias, té 22 anys. Estudia dret i és un apassionat del teatre. Fa sis anys va fundar la companyia teatral La Noria amb uns amics, i la presideix des d’aleshores. Actua, escriu i dirigeix. També està vinculat a la junta de l’Associació de Veïns de la Plaça Constitució.

Coneix-me

Maria José Carrasco, té 53 anys. És cuinera i auxiliar de clínica. Treballa a la Residència Municipal d’Avis Penedès i està molt lligada a la Associació de Veïns de Sant Cosme. També té un paper molt actiu en la UGT.

Coneix-me

Marciano Palacios (independent), té 53 anys i un grau superior en electricitat. Actualment és responsable d’un magatzem en una empresa multinacional. Actualment és vicepresident i coordinador de l’A.E Sporting Alcalà Prat. Tot un foròfof del futbol i de l’esport local.

Coneix-me

Patricia Roncero López, té 42 anys i és una professional de la dansa i de l’esport, una gran emprenedora, propietària d’un conegut centre de fitness i dansa, on també dóna classes i fa d’entrenadora personal. És titulada superior de ball espanyol  i coreografia pel Institut del  Teatre de Barcelona i també especialista en Pilates.

Coneix-me

José Gómez, té 44 anys i és empresari local que es dedica al món de les reformes. És vicepresident de l’AE Prat i treballa per la integració social al Prat, en especial al barri de Sant Cosme, on va néixer i ha viscut tota la vida.

Coneix-me

Andreia Valeiras, té 37 anys i és biòloga i màster en dret ambiental. Destaca pel seu interès en el desenvolupament de polítiques en sostenibilitat ambiental i en el treball en pro dels drets humans.

Coneix-me

Albert Marín té 41 anys. Fa més de 10 anys que treballa a la Biblioteca Antonio Martín. Graduat en ciències polítiques és també tècnic superior en gestió comercial i màrqueting i màster en responsabilitat social corporativa y sostenibilitat. Molt compromès amb la defensa del medi ambient, l’interessen especialment les polítiques de llarg recorregut, les energies renovables i el transport elèctric.

Coneix-me

Lorena Díaz té 45 anys i és creadora de continguts digitals. Formada en venda i gestió de productes turístics i gestió d’esdeveniments, és una apassionada de la gastronomia i de la descoberta de llocs singulars. Forma part de l’organització de l’AFA de l’escola Sant Jaume.

Coneix-me

David Mesa té 43 anys i  és assessor d’emprenedors i empreses al Centre de Promoció Econòmica. Va estudiar empresarials a la UPF i administració i direcció d’empreses a la UOC. És un apassionat de la música i potser l’heu vist moure’s en bici per la ciutat perquè és el seu mitjà preferit.

Coneix-me

Sonia Rodríguez, té 35 anys i és tècnica superior en Educació Infantil i d’atletisme. Actualment és la directora esportiva del Pratenc Associació d’Atletisme del Prat. És del barri de la Barceloneta, on participa dels diferents esdeveniments que s’organitzen al barri i també a l’AFA de l’escola Sant Jaume. Li agrada desenvolupar activitats de promoció i pràctica de l’esport en entorns naturals.

Coneix-me

Toni Corchado, té 57 anys i tot i que és tècnic industrial en màquines elèctriques, l’haureu vist amb batí blanc, ja que treballa en atenció a l’usuari al CAP Ramona Via. El Toni rep a les persones a l’ambulatori sempre amb un somriure i molt d’humor.

Coneix-me

Alba Ballesteros, té 22 anys, és una noia trans que ha arribat al Prat fa poc. Grau superior en assessoria d’imatge, l’Alba és l’ incorporació més jove. Una noia molt compromesa i reivindicativa des de la vivència amb total llibertat de la seva vida defensant els seus principis i la seva manera de ser.

Coneix-me

Javier Extremera, té 47 anys. Actualment és coordinador d’ una companyia aèria però des del el 2007 està dedicat totalment a la seva tasca a UGT com a secretari d’administració de la federació de serveis, mobilitat i consum.

Coneix-me

Milagros Escobar, té 71 anys i sempre ha estat molt implicada al seu barri, la Granja. La Milagros va formar part de la junta rectora de la cooperativa.

Coneix-me

Gabi Soriano, té 67 anys i ha estat des del 2021 Regidor de Salut Pública i Consum. Lligat des de fa més de 15 anys al futbol local a través de l’AE Prat, també ha col·laborat com a voluntari de Creu Roja, a través del Punt Solidari, fent tasques d’organització i recepció de mercaderies, aportant la seva experiència professional de 34 anys com a cap d’administració i vendes d’una empresa farmacèutica.

Coneix-me

Juan Manuel Fraile, té 45 anys i en l’actualitat és Regidor del grup municipal socialista a l’Ajuntament. Diplomat en relacions laborals, llicenciat en ciències del treball, tècnic en prevenció de riscos laborals i postgrau en comunicació i lideratge polític. Treballa a la SEAT.

Coneix-me

Montse Contreras, té 70 anys i està jubilada. Ha estat auxiliar de geriatria i viu al barri de Sant Cosme. Participa de diverses activitats de la ciutat, sobretot al seu barri, li agrada el ioga el country i la sardana.

Coneix-me

Josep Margalef, té 67 anys. Tot i que va estudiar enginyeria química, és un periodista de referència en l’àmbit poliesportiu amb una experiència de més de 40 anys. Ha col·laborat al Periódico de Catalunya, l’Avui, l’AS o l’Agència EFE i ha cobert fins a 5 Jocs Olímpics.

Coneix-me

Enedina Martínez, té 56 anys i és panadera des de fa més de 40 anys. És d’aquelles persones que quan entres per la porta, ja se’n recorden de com t’agrada el cafè o la barra de pa. Treballa per aconseguir un comerç local més fort i resilient.

Coneix-me

Joan Pau Puig, té 44 anys. És psicòleg i psicopedagog i s’hi dedica professionalment. Ha participat com a voluntari en Programes d’Acompanyament Educatiu. Vinculat també al món del comerç i l’associacionisme. Treballa per la salut mental i el benestar social.