EL PRAT
QUE SE
ATREVE

Juan Pedro se atreve a liderar El Prat del futuro

“Me presento a las elecciones municipales con un equipo implicado, experto y motivado que se atreve y quiere llevar la iniciativa en El Prat con propuestas valientes para mejorar nuestra ciudad. El Prat necesita dar un paso hacia delante. Los y las socialistas representamos a El Prat que se atreve a hacer propuestas que nos hagan avanzar para continuar siendo una ciudad de referencia”

PROGRAMA MUNICIPAL DELS SOCIALISTES DEL PRAT 2023

Propostes destacades

Compromís 1: EL PRAT QUE GARANTEIX ELS DRETS I EL BENESTAR DE TOTES LES PERSONES

perquè tothom pugui desenvolupar el seu projecte de vida en un Prat lliure, solidari i segur que no deixi ningú enrere.

Llegir més
  • HABITATGE DIGNE I ASSEQUIBLE: Construirem habitatge públic de lloguer, a través de l’empresa municipal Prat Espais, a l’ARE Sud i al nou barri Seda-Paperera – Estació.
  • ATENCIÓ SOCIAL UNIVERSAL: Posarem les cures al centre de la política social i construirem la residència pública per a gent gran a l’ARE Sud.
  • DEFENSA DE LA SANITAT PÚBLICA: Promourem la construcció d´un nou centre sanitari a Cal Gana amb serveis especialitzats per a tota la ciutat.
  • FEMINISME: Seguirem lluitant per la igualtat de gènere amb un nou pla de polítiques feministes que unifiqui els diferents programes i estratègies actuals.
  • L’ESPORT UNA ACTIVITAT ESSENCIAL: Prioritzarem la inversió en instal·lacions esportives: construirem un nou pavelló a Fondo d’en Peixo i ampliarem les instal·lacions d’Estruch, Sagnier i Julio Méndez.
  • LA CULTURA A L’ABAST DE TOTA LA CIUTADANIA: Engegarem un nou sistema de gestió dels equipaments cívics i culturals amb la participació de les entitats.
  • CAPACITATS DIVERSES I INCLUSIÓ: Augmentarem la dotació de recursos per facilitar que les persones amb capacitats diverses participin en les activitats de la ciutat en plenitud.
  • SEGURETAT CIUTADANA: Desplegarem el pla local de seguretat, crearem un equip de serens i agents cívics les 24 hores del dia i instal·larem càmeres de videovigilància a llocs estratègics
Compromís 2: EL PRAT CIUTAT EDUCADORA QUE PROMOU EL TALENT I LA INNOVACIÓ

per a ser una ciutat que faciliti oportunitats de futur per als i les nostres joves.

Llegir més
  • CIUTAT EDUCADORA: farem un salt qualitatiu promovent projectes curriculars de ciutat educadora (projecte científic, humanístic artístic, tecnològica, lingüístic…) i treballant en xarxa amb tots els centres educatius.
  • OPORTUNITATS PER A LA JOVENTUT: Impulsarem una estratègia de treball juvenil i reservarem habitatges públics de lloguer per a joves. També incrementarem l’oferta esportiva, cultural i de lleure, comptant amb la participació dels joves en el disseny de les activitats.
  • UN SALT CAP AL FUTUR: Engegarem una escola d’energies renovables i sostenibilitat ubicant-la a l’actual Escola d’Oficis i ampliarem els certificats de professionalitat de nous sectors emergents.
  • UNIVERSITAT AL PRAT NORD: Promourem la implantació d’una Universitat al Prat Nord, que serà un pol d’atracció de talent i d’oportunitats per a la ciutadania del Prat.
Compromís 3: EL PRAT QUE POTÈNCIA UNA ECONOMIA SOCIALMENT COMPROMESA

per a tenir un entorn favorable que atregui projectes que generin ocupació de qualitat.

Llegir més
  • OCUPACIÓ DE QUALITAT: promourem un nou Pacte local per l’ocupació que instal·li un salari mínim de referència al Prat
  • MODERNITZACIÓ DE LES ZONES D’ACTIVITAT ECONÒMICA: Desenvoluparem un pla de xoc per millorar els polígons industrials, que inclourà mesures per evitar la fugida d’empreses i atreure projectes empresarials que generin riquesa i ocupació de qualitat.
  • COMERÇ QUE FA CIUTAT: Augmentarem la dotació de recursos econòmics municipals per incentivar el consum als comerços del Prat i dinamitzar el sector.
  • GASTRONOMIA LOCAL: De la mà del gremi de restauració, potenciarem actuacions de prestigi, qualitat i excel·lència perquè siguin trets diferencials dels nostres establiments.
  • ECONOMIA EN VALORS: Invertirem en projectes d’economia social i cooperativa per promoure la contractació de persones a l’atur.
Compromís 4: EL PRAT QUE DEFENSA EL SEU MODEL DE CIUTAT SOSTENIBLE

per a preservar el territori amb un creixement equilibrat en un Prat en què predomini el consens sobre les decisions importants.

Leer más
  • DESENVOLUPAMENT DE LA CIUTAT: Accelerarem la construcció del nou barri Seda-Paperera-Estació i revisarem el projecte urbanístic del Prat Nord per adaptar-lo al nostre model de ciutat amable i sostenible.
  • DEFENSA DEL TERRITORI: Prioritzarem la recuperació de la platja, la preservació del Parc Agrari i contindrem el creixement de l’aeroport per defensar els interessos del Prat.
  • TRANSICIÓ ENERGÈTICA: Invertirem en el desplegament de plaques fotovoltaiques en equipaments públics i privats, per generar la màxima energia possible, aportar-la a la Comunitat local d’energia i contribuir a l’autoconsum d’energia 100% neta al Prat.
  • GOVERNANÇA DEL SEGLE XXI: Engegarem un pla de reordenació del personal municipal per millorar l’eficiència dels serveis i retenir el talent.

Próximos eventos

XXVI Encuentro socialista

Domingo 21 de mayo de 10h a 17h
Parc Nou

Eventos pasados

Acto de presentación de candidatura 

Martes, 25 de abril, 18,30h
Auditori Cèntric

Diada de Sant Jordi, carpa Socialista

Domingo, 23 de abril
Lugar por concretar

Diálogo sobre la Economía Local con Juan Pedro

Jueves 13 de abril, 18:30h
Lugar por concretar

Diálogo sobre Cultura y Deporte con Juan Pedro

Martes, 28 de marzo, 18,30h
En CEM Estruch

Colabora con nosotros

Recibirás información de nuestras actividades y podrás colaborar en la organización de la campaña electoral 2023.

Políticas

6 + 10 =