Els socialistes del Prat omplen l’Auditori del Cèntric en la presentació del seu programa electoral i candidatura per a les properes municipals

 

Sota el lema de campanya “Pensa en el Prat” es va presentar aquest dimarts la candidatura del PSC del Prat per a les municipals, encapçalada per Juan Pedro Pérez, actual Primer Tinent d’Alcalde a l’Ajuntament.

Els socialistes han presentat en societat l’equip que forma la seva llista pel 26M. Experiència, idees, il·lusió i valentia, en paraules de Pérez, “un grup de dones i homes entusiastes i treballadors que combina joventut i experiència, que representa a tots els barris de la ciutat i a tots els sectors, i als que agraeixo la generositat i entusiasme amb que s’han sumat al projecte socialista”.

Amb el record molt present de la recent victòria del PSOE a Espanya i, especialment, a la ciutat del Prat, el candidat socialista ha apel·lat a la solidessa que les sigles aporten al projecte municipal: “Aquí estem, forts i llestos per governar aquesta ciutat, sense canviar de nom, de logo, de colors ni d’idees. Som els de sempre, els de vermell, els del puny i la rosa”.

L’acte també ha servit per presentar les propostes estrella del seu programa electoral de cara als comicis municipals. Un document que ha comptat amb les aportacions de més de 400 persones a través de carpes al carrer, visites a entitats i col·lectius o visites individuals. Juan Pedro Pérez assegura que “es tracta d’un document complet i ambiciós, que entenc com un contracte amb la ciutadania i que prioritza les polítiques d’habitatge, de dinamització econòmica i d’enfortiment de l’estat del benestar”.

Algunes de les propostes destacades van ser la creació d’habitatge de lloguer públic i assequible, impulsar el creixement de la ciutat a través del sector Seda-Paperera per fer front a la manca de sòl disponible, la modernització dels polígons i zones d’activitat econòmica, l’impuls de la Granja de la Ricarda com a espai de dinamització del teixit econòmic sota un model de gestió econòmicament sostenible, o la necessitat d’adaptar la ciutat al nou paradigma energètic i a les noves formes de mobilitat, entre d’altres.

Al llarg de l’acte, van intervenir diversos membres de la candidatura. La número 14, l’emprenedora independent Patricia López, va posar en valor les polítiques de suport a l’emprenedoria gestionades pels socialistes a l’Ajuntament del Prat des de fa 15 anys i la necessitat d’apostar per la cultura i l’esport.