Amb aquest títol de reminiscències cruyffistes i del Dream Team engeguem des de l’ajuntament una campanya de foment de la pràctica esportiva.

Una vegada que comencem a recuperar certa normalitat a la vida de la ciutat, després d’un any i mig de pandèmia ens trobem que els efectes de la mateixa van més enllà de les qüestions més immediates com la pèrdua d’éssers estimats, les afectacions a l’economia local o la necessitat d’acompanyar a les persones en el seu tràngol causat pel desastre.

Una d’aquestes realitats ha estat una gran disminució de la pràctica esportiva a la nostra ciutat, especialment en els centres esportius, públics i privats, i en l’àmbit de l’esport escolar. Ara que l’aixecament de determinades restriccions ens ho permet, des de l’ajuntament volem tornar als nivells de pràctica esportiva anteriors a la pandèmia. En aquest context presentem la campanya Sortiu i Disfruteu, una estratègia que unifica totes les actuacions municipals adreçades a reactivar, consolidar i millorar la situació del sector esportiu amb una perspectiva post-covid, per tal d’enfortir-lo davant els principals reptes de futur que haurà d’afrontar.

Amb la intenció de transmetre un missatge positiu que encoratgi als nostres veins i veïnes a tornar a gaudir d’una vida saludable a través de l’esport, el nostre Pla de Reactivació de l’Esport pretén recuperar abonats i cursetistes a les instal·lacions municipals i reactivar tant les escoles esportives com l’esport extraescolar als centres educatius.

Els socialistes entenem que l’esport, a banda de constituir una pràctica de vida saludable, forma part del procés vital d’aprenentatge de molts infants. A través de l’esport, tenim la oportunitat de treballar per una societat més justa i més cohesionada, i una ciutat més amable. El repte s’ho mereix.