Comuns i socialistes signen un acord per conformar “un govern plural i de progrés” que doni continuïtat als governs de coalició dels darrers cinc mandats municipals

 Lluís Mijoler Martínez serà investit de nou alcalde del Prat de Llobregat al ple de constitució del nou Ajuntament que tindrà lloc aquest dissabte 17 de juny amb els vots, com a mínim, del Prat en Comú Podem i del PSC. Així ho han acordat aquestes dues formacions en un pacte que han subscrit avui. L’acord que han rubricat el propi Mijoler i el líder dels Socialistes del Prat, Juan Pedro Pérez Castro, “és un primer pas per a la conformació d’un govern plural de progrés que permeti la governabilitat i l’estabilitat necessàries per abordar els reptes que té plantejats la nostra ciutat per als propers anys”, segons indica el document.

En ell, el Prat en Comú Podem i el PSC “acorden avançar en la reedició d’un nou govern de progrés que doni continuïtat als governs de coalició dels darrers cinc mandats municipal”. En aquest sentit, es comprometen a aprovar un cartipàs municipal “durant la primera setmana de juliol”, mantenint d’aquesta manera els temps que se segueixen habitualment. Així mateix, l’acord preveu també que ambdues formacions integrin “un grup de treball per l’elaboració d’un Pla d’Actuació Municipal en base als programes electorals” de totes dues forces.