ELS NOSTRES COMPROMISOS

El compromís dels socialistes del Prat amb les nostres veïnes i veïns es treballar per la ciutat, movem l’Ajuntament per què la ciutat no s’aturi.

Els nostres fets – Balanç de meitat de legislatura

Fa molts anys que els socialistes del Prat contribuïm des del govern municipal a la construcció d’un model de ciutat que és l’enveja del nostre entorn, que ens ha costat molt d’esforç aconseguir i que ha generat un orgull pratenc que tots compartim i que hem de preservar.

Aquests darrers dos anys han estat molt difícils, han estat marcats per la duresa de la pandèmia, per una crisi sanitària, social i econòmica sense precedents, que ens ha obligat a treballar molt dur perquè el Prat no es Pari.

Hem treballat amb afany i lleialtat, hem estat ocupats i dedicats exclusivament a solucionar problemes reals dels ciutadans, gestionant la pandèmia i les seves conseqüències, FENT QUE EL PRAT NO S’ATURI, encara perdent protagonisme personal i polític a favor de la força majoritària amb la que cogovernem, que en tenir l’Alcaldia ha acaparat els focus d’atenció.

Nosaltres ens vam presentar a les passades eleccions amb un programa electoral per governar i liderar el Prat en què proposàvem eficiència, proximitat i transparència en la gestió a una ciutat per a les persones, activa, inclusiva, cohesionada, segura i igualitària. Una ciutat innovadora que generi oportunitats, riquesa col·lectiva i ocupació de qualitat. Proposàvem també mantenir i continuar desenvolupant el nostre model de ciutat amable, sostenible, a la mida de les persones i respectuosa amb el medi ambient. Aquests van ser els nostres compromisos amb la ciutadania i al seu compliment estem.

El govern de coalició del qual formem part en minoria compta amb un Pla d’Actuació Municipal, acordat conjuntament, que inclou la pràctica totalitat de les nostres propostes electorals; de fet, podríem dir que els aspectes essencials del PAM són nostres, i fins i tot que la majoria de les gairebé 300 accions que inclou estaven al nostre programa.

La pandèmia de la covid ens ha obligat a adaptar el PAM i a posar en marxa una Estratègia de reconstrucció econòmica i social, juntament amb els principals agents polítics, socials i sindicals, amb mesures de defensa de la cohesió social i la reactivació econòmica. Els socialistes hem tingut un paper determinant en l’elaboració d’aquesta estratègia i també en la posada en marxa.

Tant el PAM, com l’estratègia de reconstrucció són el reflex del nostre compromís amb els ciutadans, al seu desenvolupament és al que ens estem dedicant i podem dir que complirem aquests compromisos.