L’Assemblea del Partit Socialista del Prat, celebrada al Centre Cívic Jardins de la Pau, ha reunit a la militància del partit per repassar el moment polític actual en clau estatal, catalana i nacional. Lluïsa Moret, Vicesecretària d’organització del PSC i alcaldessa de Sant Boi de Llobregat va acompanyar  el portaveu socialista a l’Ajuntament del Prat i 1er Tinent d’Alcalde, Juan Pedro Pérez en l’anàlisi de l’activitat política.

Moret va remarcar com Salvador Illa està treballant de manera conscient amb l’únic objectiu de ser el nou President de la Generalitat. I va confirmar “la inacció del Govern en grans temes de país, només preocupat per la qüestió independentista, oblidant-se de la salut, l’educació, la sostenibilitat i l’enfortiment del sistema productiu”. Moret creu que “els i les socialistes volem el poder per transformar les coses, no per tenir-lo. Hem de millorar l’autogovern i esprémer-lo al màxim per ser l’autèntica garantia de canvi”.

I en clau local, Lluïsa Moret ha exposat que “Necessitem un govern socialista al Prat, cal un nou camí i un canvi de rumb a la ciutat que només ho pot provocar un govern comandat per Juan Pedro Pérez”. Per això, Moret ha etzibat a “Reconnectar amb la ciutadania, a enfortir els vincles, a sortir al carrer i mostrar-nos transparents i amb honestedat, per què així els veïns i veïnes sàpiguen a qui adreçar-se”.Moret ha acabat recordant que el PSC és el partit que millor representa els valors del feminisme i la defensa ferma de les dones.

Juan Pedro Pérez: “Hem de deixar enrere els complexos i explicar com treballem els socialistes del Prat”

En la seva intervenció, el Primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament del Prat i portaveu socialista, Juan Pedro Pérez ha agraït les paraules de Lluïsa Moret i ha esperonat a la militància a deixar enrere els complexos i explicar, sense embuts, que els socialistes han de mostrar-se orgullosos de la seva percepció de la comunitat. Pérez ha incidit en l’aposta per la seguretat pública “un tema que és de tots, no només de la dreta. La seguretat és un assumpte de justícia social” i també en la visió socialista del món empresarial o de l’habitatge, que són alguns dels principals eixos d’interès de la socialdemocràcia. A l’Assemblea Socialista, amb més de 50 assistents, també es van presentar els nous militants del partit.