A la meva anterior columna, ara fa una mica més d’un mes, deia que els socialistes sortíem a guanyar les eleccions del 14F i que, amb el nostre candidat, en Salvador Illa, estàvem en disposició de Fer-ho.

I ho hem fet: tant a Catalunya com a El Prat.

A la nostra ciutat el suport que ha rebut el projecte integrador, progressista i social del PSC ha estat enorme. Dels 23.413 vots emesos n’hem obtingut 8.292, el doble que el partit que ha quedat en segon lloc, ERC, i més de 5.500 vots més que En Comú Podem. Una victòria que demostra la voluntat de la nostra ciutat de superar la dècada perduda del procés i d’apostar per polítiques d’esquerres que centrin tots els esforços en ajudar a sortir d’aquesta crisi a les persones que més estan patint.

Vull tenir un especial reconeixement per a totes les persones que han fet possible que aquestes eleccions s’hagin celebrat amb seguretat i sense cap incidència. I també vull donar les gràcies als 8.292 pratencs i pratenques que heu confiat en el PSC. Estem molt orgullosos d’aquesta victòria socialista a la nostra ciutat per tot el que implica.

Des del govern municipal els socialistes treballem incansablement per millorar la nostra ciutat, i volem el mateix per Catalunya. És evident que un nou cicle ha arribat per quedar-se i que el canvi per avançar i no seguir estancats ha d’estar liderat pel PSC. Feia 9 anys que els socialistes no guanyàvem unes eleccions autonòmiques al Prat. I 18 que no érem el partit més votat a Catalunya. Quin ens pot treure d’aquest carreró sense sortida? Només un govern liderat pel Salvador Illa i el PSC. Volem crear un govern progressista que ens ajudi a passar pàgina i mirar el futur. El Prat ho vol i Catalunya s’ho mereix.