El dissabte, 25 de febrer, al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, els i les socialistes del Prat van convidar la ciutadania a sumar-se al projecte de progrés per la ciutat que encapçala Juan Pedro Pérez.

Sota el lema “Com t’imagines El Prat del Futur?” al llarg del matí de dissabte es van debatre propostes i idees de la ciutadania per incorporar al futur programa electoral que presentaran els Socialistes del Prat a les properes eleccions municipals. Més de 60 persones han pres part d’aquesta jornada, amb especial èmfasi a les propostes més socials. En paraules de Juan Pedro Pérez, candidat a l’alcaldia del Prat: “Els socialistes som els que sempre hem portat la iniciativa per transformar la societat: tant al Prat, com a Catalunya i a l’Estat. Volem seguir fent escolta activa amb la ciutadania, com ja venim fent els darrers mesos amb el tractament de diverses temàtiques com la seguretat ciutadania o els Fons Europeus”.

Els participants a la jornada s’han repartit en tres àmbits de treball: Persones, Economia i Territori i a partir d’aquí s’han elaborat propostes per incorporar al programa electoral que presentaran els i les socialistes del Prat el proper mes de maig a les eleccions municipals.