La Agrupació Socialista del Prat ha aprovat la llista de la candidatura per a les eleccions Municipals del 28 de maig.

Marisol Rojas, psicòloga i referent del feminisme nacional, serà la número 2 de la llista, en la que prenen part activistes de l’esport, de la cultura, de l’emprenedoria i empresa, del comerç, de la sanitat pública,  dels moviments veïnals i  AFAs  del Prat.

“És una candidatura jove, atrevida i renovada”

Juan Pedro Pérez ha donat a conèixer els noms de les 25 persones i 5 suplents que l’acompanyaran a la llista electoral dels Socialistes del Prat per assolir l’alcaldia el proper 28 de maig. I tret de la continuïtat dels regidors Juan Carlos Moreno, Débora Garcia, Marina Garcia, i Alejandro Herrera, la resta són cares noves.

Els i les Socialistes del Prat han elaborat una llista amb persones que coneixen la realitat de la ciutat i preparada per assolir els reptes de futur que el municipi té per davant. La número 2 de la llista serà Marisol Rojas, psicòloga i referent del feminisme nacional, i actualment Directora de l’Àrea d’Innovació, Agenda Urbana i Next Generation a l’Ajuntament del Prat. També s’incorporen persones vinculades a l’esport i al teixit associatiu de la ciutat com Alberto Aguilera, Marciano Palacios, Sonia Rodríguez i Najat Aalien. L’aposta per l’activitat econòmica i l’emprenedoria queda reflectida amb la incorporació d’empresaris locals com Patricia Pérez, José Manuel Gómez o Enedina Martinez (Chela)

Es tracta de la millor llista possible per assolir l’alcaldia del Prat. Coneixem la ciutat com ningú i estem preparats per afrontar els reptes de futur. Ens atrevim a tot

Per Juan Pedro Pérez “Es tracta de la millor llista possible per assolir l’alcaldia del Prat. Coneixem la ciutat com ningú i estem preparats per afrontar els reptes de futur. Ens atrevim a tot”. Aquesta candidatura renovada reflecteix clarament la realitat de la nostra ciutat, i arriba carregada d’il·lusió i preparada per governar El Prat els propers anys.

La candidatura serà presentada públicament  el proper 25 d’abril  en un acte obert a tota la ciutadania al Cèntric Espai Cultural  i servirà per donar el tret de sortida a la campanya electoral de les municipals.

LLISTA ELECTORAL SOCIALISTES DEL PRAT

1          Juan Pedro Pérez

2          Marisol Rojas

3          Juan Carlos Moreno (Charli)

4          Débora García

5          Alejandro Herrera

6          Marina García

7          Alberto Aguilera

8          Najat Aalien

9          Rafa García

10        Yolanda Cano

11        Rubén Iglesias

12        María José Carrasco

13        Marciano Palacios

14        Patricia Roncero

15        José Gómez

16        Andreia Valeiras

17        Albert Marín

18        Lorena Díaz

19        David Mesa

20        Sonia Rodríguez

21        Toni Corchado

22        Alba Ballesteros

23        Javier Extremera

24        Milagros Escobar

25        Gabi Soriano

           SUPLENTS

SP1      Juanma Fraile

SP2      Montserrat Contreras

SP3      Josep Margalef

SP4      Enedina Martínez

SP5      Joan Pau Puig