L’actual primer tinent d’alcalde vol governar la ciutat i etziba als pratencs a triar entre estancar-se o fer un pas endavant, entre impulsivitat o reflexió i entre improvisació o planificació.

Juan Pedro Pérez s’ha presentat oficialment a l’alcaldia del Prat amb un missatge clar: “Sortim a guanyar”. En un acte que ha omplert de gom a gom la sala d’actes del Centre Cívic Jardins de la Pau, Juan Pedro ha estat acompanyat per Miquel Iceta, President del PSC i Ministre de Cultura i Esports, d’Eva Martínez, presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat, i d’alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat com el de Viladecans, Gavà i Sant Andreu de la Barca.

I és que Juan Pedro, de 44 anys, ha encoratjat als assistents a creure’s que ara és el moment per què el Prat tingui el primer alcalde socialista de la historia: “Es perceben aires de canvi. La ciutat necessita un canvi de cicle. després de quatre anys governant amb els comuns ja podem dir que Mijoler no és Tejedor, no només ha canviat l’estil de lideratge sinó també la praxi política i la teoria. Les coses ja no van tan bé com abans i volem recuperar l’ambient de cordialitat que hi havia abans a la ciutat. Això només ho podem fer els socialistes”.

En la seva intervenció Eva Martínez ha elogiat la capacitat de gestió de Juan Pedro en les àrees que ha portat a l’Ajuntament,  i també com a conseller comarcal de turisme i com a portaveu adjunt. Ha criticat la gestió de l’actual alcalde del Prat, que està desconnectat del Baix Llobregat, del Consell Comarcal i del Parc Agrari, per generar conflictes i deixar perdre oportunitats, i per tenir propostes ancorades en el passat i haver portat una gestió qüestionable dels espais naturals.

Miquel Iceta ha manifestat el seu suport a Juan Pedro assegurant que é el millor candidat i que “el Prat guanyarà tenint-lo com a Alcalde, perquè assegura continuïtat, capacitat de treball i amor a la ciutat i a la seva gent”.

Ha posat en valor les conviccions de Juan Pedro, el seu lideratge, la seva experiència i la seva dedicació: “la seva fusta de lideratge és la que necessita el Prat. Necessitem lluitadors, persones d’una peça, compromesos com Juan Pedro, que és escoltat perquè diu el que pensa, no el que  li xiuxiuegen els altres”.

Juan Pedro ha remarcat les diferències en el si de l’actual govern de coalició sobre la economia, sobre el territori i sobre la seguretat:

No pot ser que les empreses se’n vagin del Prat i ho facin, precisament, a municipis del voltant governats per socialistes”.

“Nosaltres entenem la pagesia com una activitat econòmica. N’hi ha qui veu als pagesos com els jardiners del Parc Agrari”

“No defugim el debat de la seguretat, també hem de fer nostre el discurs de la seguretat, per que la seguretat pública és de tots”.

El candidat socialista va anunciar que els propers mesos sortirà al carrer en un procés d’escolta activa per demanar opinió a la ciutadania i així poder elaborar un programa que doni respostes a les demandes i necessitats de la majoria. “Serà un  programa basat en les oportunitats que el Prat mereix, començant per tenir un Alcalde Socialista,  oportunitats per viure, la construcció d’habitatge públic a preu assequible, oportunitats per treballar, necessitem empreses innovadores que generin riquesa i ocupació de qualitat. Oportunitats també per desenvolupar projectes de vida, a traves de reforçar l’estar de benestar local”.

Ha assegurat que sortirà al carrer sense complexos, defenent que els socialistes són els de la reforma laboral, els que han incrementat el salari mínim, els que garanteixen la revalorització de las pensions d’acord amb l’PC i els que han expandits els drets individuals.

Juan Pedro va acabar la seva intervenció dient: “Es perceben aires de canvi i vull ser el primer alcalde socialista del Prat. Sortirem a guanyar,  tenim equip, tenim confiança, força i el suport dels companys del PSC